9 Mënyra për të Hequr Qafe Erën e Keqe të Gojës që Vjen nga Stomaku

9 Mënyra për të Hequr Qafe Erën e Keqe të Gojës që Vjen nga Stomaku

9 Mënyra për të Hequr Qafe Erën e Keqe të Gojës që Vjen nga Stomaku

Fryma e keqe mund të jetë shumë turpëruese dhe më shumë se 80 milion njerëz vuajnë nga kjo në të gjithë botën. Ndërsa një shpëlarje e thjeshtë mund ta largojë atë, ju nuk mund të bartni një lavaman me vete në një intervistë pune ose në një takim. Sidoqoftë, të hani një mollë të freskët ose çamçakëz është sigurisht një mundësi.

Për t’ju mundësuar të buzëqeshni pa u shqetësuar për erën e gojës tuaj është bërë një listë me 10 artikujve ushqimorë që mund të mbajnë erën e keqe të gojës me milje larg.

Përtypni një karotë, një shkop selinoje ose një mollë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *