Shqiptarët vendosin: Elvis Naçi apo Halil Kastrati të shpallet personazhi i vitit 2021?

“Personazhi i Vitit 2021”, midis 12 kandidaturave nga fusha të ndryshme të jetës në Shqipëri, është vulosur nga shqiptarët.

Votuesit kanë shpallur një mbajtës dinjitoz të këtij titulli të sondazhit të publikuar më datën 23 dhjetor, ku mbi 36,434 qytetarë shqiptarë votuan personazhin e tyre të preferuar nga 12 emrat e përzgjedhur nga redaksia e JOQ ALBANIA. /

Te dyte jane shum bamires dhe ju ndihmojne njerzemitt por njeri nga ta do te zgjedhet personazhi i vitit 2021? Kush mendoni qe do te jet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *