Veteran dhe Hoxhe – Fatmir Latifaj ka nevojë për lutjet tona, ai është dërguar mbrëmë për operim në Turqi

Hoxha Fatmir Latifaj ka nevojë për lutjet tona, ai është dërguar mbrëmë për operim në Turqi thuhet ne nje lajmerim nga portalu Shprehu 02!
Lutuni për hoxhën Fatmir Latifaj 🤲🏻
Hoxhë Fatmir Latifaj është dërguar urgjent në Turki, do të operohet në zemër!Hoxha mitrovicas, Fatmir Latifaj, ndodhet në gjendje të rënd shëndetësore.Aii është nisur mbrëmë për trajtim urgjent.Hoxha nga Shipoli ka komplikim në zemër për çka ka nevojë të operohet në një spital turk.

Për trajtimin e hoxhë Latifajt kanë kontribuar shokët, miqtë dhe xhemati.Ai njihet edhe si humanist veprimtare dhe pajtimtar i hasmerive ne trevat tona, ai eshtë invalid i luft’ës. O Allah shero me nje sherim te plote 🤲

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *