Nëse Ju Kan Kapluar Dhimbjee Të Nyjeve? Duhet Ti Ndaloni Menjëherë Konsumimin E Këtyre Ushqimeve!

Sa herë ndiejmë dhimbbjee përfshihemi nga paniiku. Në veçanti kur ndiejmë dhimbbjee të nyjeve, qafës, këmbëve, shpinës etj. Këto dhimbbjee janë të tmmerrshmee dhe shpeshherë janë rezultat i streesiit, qëndrimit të dobët dhe stilit të pashëndetshëm të jetesës.

Shpeshherë njerëzit kanë tendenca ta injorojnë këtë dhimbbjee derisa dhimbbjas fillon të shndërroheet në diçka më seriioze.

Sidoqoftë, nëse tashmë jeni në mesin e personave që përjetojnë dhimbbjee të tilla, atëherë duhet të dini për një numër ushqimesh që nuk duhet ti konsumoni në rast se keni dhimbbjee të nyjeve. Këto ushqime ndikojnë në ënjtje të nyjeve dhe shtim të dhimbbjees.

-Sheqeri

-Kripa

-Karbohidrate

-Alkkoolii

-Gluteni

-Ushqime të fërguara

-Vaj misri

Sigurisht, këto dhimbbjee diktojnë cilësinë e jetës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *