Vetëm Kështu Mund Të Largohet Heliikobaktteri Nga Trupi

Kur është fjala për trajtimin e këtij infekksionii, shumica e njerëzve mbështeten tek trajtimet konttroverse. Duhet ta dini se këto trajtime, në shumicën e rasteve, nuk eliminojnë baktteren tërësisht, mund të ndikojnë në baktteret e mira dhe për më keq, mund të përjetoni efekte anësore. Kështu, provoni këto metoda natyrale për të trajtuar dhe parandaluar infekksioniin e Heliikobbakter pylorit. Këto janë mënyrat natyrale për të eliminuar bakttereen Heliikobakkter pylori:.

Mjalti
Mjalti përdoret për shumë arsye. Ajo ka veti antibbakteriiale dhe trajton me sukses shumë probleme të ndryshme shëndetësore. Ekspertët thonë se përdorimi i mjaltit shkurton kohën e trajtimit. Për të eliminuar këtë baktter të kkeq, konsumoni një lugë gjelle mjaltë në mëngjes, para ushqimit. Mund të përgatitni edhe tost me mjaltë që ta hani për mëngjes.

Lëngu i boronicës së kuqe
Lëngu i boronicës së kuqe është një nga mënyrat natyrale më efektive për çdo infekksiion në traktin uriinar ose gastroiintestiinal. Kjo për shkak të sasisë së madhe të përbërësve antibbakteriial që ky frut ka. Lëngu njihet për efektin e tij shkattëerrues të kësaj baktteree. Ky lëng e bën më të vështirë që kjo bakttere të koloniizojë stomakun. Madje mund të promovojë eliminimin e baktteres përmes uriniimit.

Farat e zeza (Nigella sativa)
Farat e zeza kanë shumë përfitime shëndetësore. Veçanërisht ato janë shumë të dobishme kundër infekksioneeve të H. pyylori. Sipas një studimi të vitit 2010, njerëzit me H. pyylori që konsumuan 2gr fara të zeza në ditë, përjetuan rezultate më të mira se njerëzit që përdorën terapitë e zakonshme.

Çaji i gjelbër
Është vërtetuar shkencërisht se çaji i gjelbër mund të vrasë dhe ngadalësojë rritjen e baktteriit Heliikobaktter. Është dëshmuar se pirja e çajit të gjelbër para ndonjë infekksiioni mund të parandalojë inflammacioniin e stomakut, kurse pirja e çajit përderisa e keni infekksioniin mund të reduktojë dukshëm ashpërsinë e infekksioniit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *