Këshilla Për Të Fituar Peshë, Ndiqni Këto 3 Hapa!

Flasim shpesh për humbjen e peshës, por ndonjëherë duhet të ndalemi të mendojmë dhe për ata që janë shumë të dobët dhe duan të fitojnë peshë. Në këtë artiikuull ne do ju tregojmë tre këshilla kryesore sesi mund të shtoni peshë.

1. Gabimi kryesor që mund të bëjnë të gjitha gratë për të fituar peshë është të hanë më shumë. Kjo është absolutisht e gabuar. Nëse filloni të hani shumë, mund të keni faqe, ijë dhe bark më të madh në vend të trupit me përmasa të mira.

2. Nëse dëshironi të rrisni peshën tuaj, gjëja e parë që duhet të bëni është të mos hani shumë, por të ushtroni shumë. Ju duhet t’i kushtoni vëmendjen tuaj posaçërisht ushtrimeve të reziistenncës. Ata do të toniifikojnnë trupin tuaj dhe do të krijojnë përmasa të bukura.

3. Tani, le të flasim për ushqimet. Në përgjithësi, nëse doni të shtoni peshë, do të jetë e mjaftueshme për të rritur kaloritë tuaja thjesht duke ngrënë 200 kalori më shumë çdo ditë. Proteina është shoqja juaj më e mirë. Ju duhet të shtoni më shumë ushqime që përmbajnë proteina në dietën tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *