Pa E Lyer Me Asnjë Krem Ja Si Të Shëroni Brenda Ditës Byciin E Syrit/ 5 Metoda Natyrale

Thuhet e besohet se nëse një grua shtatzënë të sheh duke ngrënë, do të shfaqet një byyc në sy. Megjithatë këto janë bestyytni më poshttë do të tregojë shkakun e vërtetë të shfaqjes së byciit dhe disa mënyra natyrale trajtimi. Syri ka gjëndra që mund të bllokkoheen, ashtu si poret e lëkurës. Kur kjo ndodh, zona inflammoheet e skuqet dhe mund të dojë disa ditë të shërohet.

Për të përshpejtuar këtë proces ja çfarë duhet të bëni:

1. Një nga gjërat më të mira që mund të bëni janë kompresat me ujë të ngrohtë për të ndihmuar nxjeerrjen e infekksioniit , grumbullimin e tij në maj , kësisojë do të thahet më shpejtë. Përdorni një leckë të pastër për 5 deri në 10 minuta disa herë në ditë.

2. Mos e prekni syrin me duar sepse rreziikonni të përhapni infekksioniin.

3. Mos përdorni produkte makkeuup-ii deri në momentin që byyci të jetë zhduukur plotësisht. Nëse jeni lyer me laps gjatë kohës që syri ka qenë i infekktuaar , mprihenni mirë majin e lapsit.

4. Mbani syze sa herë të dilni në mënyrë që të shmangni pluhurat apo agjentët e tjerë të jashtëm.

5. Qeskat e çajit . Përbërësit antiibaktteriial të çajit të gjelbër mund të ndihmojnë në shërimin e byycave të syrit. Medical Neës Today rekomandon përdorimin e qeskave të çajit pas përdorimit në vend të kompresave me ujë të ngrohtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *