LAJMI FUNDIT/ Lumir Abdixhiku I Ka Dy Fjale Per “Ish-Shoqen” E Tij Vjosa Osmanin. Kjo Gje Qe Sapo Ja Tha Troç “Dridhi” Vjosen

Lumir Abdixhiku I Ka Dy Fjale Per “Ish-Shoqen” E Tij Vjosa Osmanin. Kjo Gje Qe Sapo Ja Tha Troç “Dridhi” Vjosen

Lumir Abdixhiku I Ka Dy Fjale Per “Ish-Shoqen” E Tij Vjosa Osmanin. Kjo Gje Qe Sapo Ja Tha Troç “Dridhi” Vjosen

Abdixhiku kr,itj,ikon Vjosa Osmanin: Mos të kri,jojë përcepc,ione se është monop,arti,ake.Ka pasur disa zhvill,ime të shumta në Kosovë dit,ëve të fundit dhe njëra ndër to është edhe shk,arkimi i 12 ambasad,orëve nga ministrja e punëve të Jashtme, Donika Gërvalla.Lumir Abdixhiku në emisi,onin CONTEXT në ATV thotë se pret reagim nga ana e Preside,ntes Vjosa Osmani sa herë që ven,di ka nevojë të mbr,ohet.“ Ajo duhet të usht,rojë funksi,onin e saj publik dhe të mos jetë e as të mos kri,joj përc,epcione që është mono,parti,ake, po të jetë e tillë i bënë dëm fill,imisht vetës, sepse vendi do të ruhet e ne do ngri,sim zërin sa herë që ka pa,drej,tësi për një gjë të t,illë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *