NUK PO NDALEN SHKARKIMET | “FSHISA” Donika Gërvalla Shkarkon Ish Njeriun E Afërt Të Ish Presidentit Thaçi Dhe PDK-Së !!!

Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, ka marrë vendim sot të lirojë të gjithë të emëruarit politikë, mes tyre edhe 12 ambasadorë.Me diat Shqipetare mësojne se në mesin e të shkarkuarve nga detyra është edhe ambasadori i Kosovës në Shqipëri, Nait Hasani.Ndërkohë, Kreshnik Ahmeti, zv.ministër në MPJ, ka konfirmuar propozimin për lirim nga detyra të ambasadorëve të emëruar politikisht.

Gërvalla Shkarkon Ish Njeriun E Afërt Të Ish Presidentit Thaçi Dhe PDK-Së !!!

“Në përputhje me Li gji n, Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), ka përcjellë gjatë kësaj jave tek Presidentja e Republikës së Kosovës, propozimin për li rim nga de tyra dhe tër heqje nga misioni diplomatik për të gjithë ambasadorët e Republikës së Kosovës, të emëruar poli tikisht, duke i falënderuar për punën dhe angazhimin e deritanishëm. Lidhur me këtë, ministrja Gërvalla do të deklarohet më hollësisht gjatë ditës së nesërme”, ka shkruar Ahmeti në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *