Përdorimi i kësaj bime për 30 dit do tua zgjidhe te gjitha problemet e reumatizmës..!?

Në Shqipëri, rastet e pacientëve që vuaajnnë nga reumatizma janë në rritje duke prekur edhe moshat nën 30-vjeç. Shkak është stili i kkeq jetesës dhe kequshqyerja.

Reumatizma është një sëmunddjee që ka të bëjë me dëmttimiin e kyçeve të trupit, të cilat në çdo lëvizje të trupit shkaktojnë dhimbbjee.Mjekët deklarojnë se një regjim i dobët ushqimor dhe mungesa e aktivitetit fizik janë dy faktorët kryesorë që sjellin probleemet me kyçet.

Shumë studime të mirënjohura mjekësore kanë dalë në përfundimin se përdorimi i trëndafilit të egër në formën e pluhurit apo pudrës redukton në 90 % rastet e dhimbbjeeve nga reumatizma.

Trëndafili i Egër konsiderohet si një nga bimët medicinale më të mira përsa i përket lehtësimit të dhimbbjeeve të Reumatizmës duke ndikuar në shëndetin e kockave dhe forcimin e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *