Nese vuani nga nivel i larte i sheqerit ne trup ..? Ja metoda natyrale qe e ul ate ne menyre te shpejte dhe pa

A keni nivel të lartë të sheqerit në gj ak? A keni shprehi të këqija të të ushqyerit? A është pesha juaj mbi mesataren?

Mësoni më shumë rreth shenjave të nivelit të lartë të sheqerit në gj ak:

Etje ekst reme;

Uri ekst reme;

Lodhje;

Pla. gët mund të zgjasin më shumë për të shëruar;

Vizion i turbulluar;

Imunitet i ulët;

Këtu është receta që mund të ndihmoj në përmirësimin e gjendjes suaj:

Shtry dhni lëngun e një qepe të grirë përmes një pëlhure të hollë. Përziejeni atë me lëng limoni.
Pijeni këtë dy herë në ditë.

Kjo recetë nuk është e rekomanduar për gratë shtat. zëna ose fëmijët nën moshën 4 vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *