Kura e lehte Pastroni mushkëritë për 3 ditë!

Nëse dëshironi një detoksim, ja ideja: dy ditë para det ksimit, hiqni prodhimet e qumështin nga ushqimi.
Një ditë para det’oks’imit, pini çaj të bimëve para gjumit.
Det’oks imi:

Shtrydhni dy limonë në ujë dhe pini para kafjallit.

Pini 300 ml lëng nga grejpfruti ose ananasi, që të dy përdorin ant’iioks’iduees për ta përmirësuar sistemin e frymëmarrjes.

Pini 300 ml lëng nga karota midis kafjallit dhe drekës.

Pini 400 ml lëng të pasur me kalium gjatë drekës (badem, fik, panxhar, majdanoz, domate…) që pastron organizmin.

Pini 400 ml lëng nga boro nicat para gjumit sepse boronicat luf’tt’oj’nnë bak’te erett në mush këri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *