Sekreti i Gjyshes: Për të shëruar lukthin tuaj dhe për ta bërë atë të funksionojë si mekanizëm, ju duhet të shtypni këtë pikë..!?

“Të gjithë kemi pasur probleme me stomakun më parë. Ata që e kanë provuar më mirë këtë problem e dinë se me çfarë probleemesh përballeemii. Aty ku mjekësia moderne nuk mund të ndihmojë, mjekësia natyrale hyn në lojë.

Kur dikush ka një probleem, një pikë reflektohet menjëherë në pëllëmbë . Epo, kur e shtypi atë pikë, njerëzit kërceejnnë, po kështu edhe trajtimi i lukthiit. Gjithçka është e lidhur në organizëm. Ajo gjithashtu e ka këtë pikë në këmbë..

Përkundër faktit që unë i masazhoj këto pika, dhimbbjaa qetësohet vetëm për atë ditë ose ndoshta 2 ditë pas kësaj, por trajtimi nuk mbaron këtu. Unë e di se çfarë ka nevojë dhe nevojë për të gjithë ata që kanë ardhur tek unë. Unë bëj çajra të ndryshëm bimor dhe terapia vazhdon në këtë mënyrë.

Deri më tani të gjithë kanë qenë të kënaqur. Njerëzit vijnë tek unë nga e gjithë bota. Edhe disa që nuk mund të vijnë tek unë, më sigurojnë të shkoj tek ata. Unë kam trajtuar shumë futbollistë, basketbollistë, shumë mjekë .. Gjithashtu, shumë njerëz kanë humbur peshë pas këtyre çajrave.

Ai lehtëson menjëherë njerëzit nga preesiioni. Unë menjëherë vë re se si ndjehen më mirë. Me mukoozënn e dëmttuaar të lukthit, unë e trajtoj probleemiin në thembra, është pika për të cilën fola më herët.

Si rregull, gjithmonë ju këshilloj të hani mëngjes në të njëjtën kohë, gjithmonë të pini të paktën gjysmë gote ujë para ushqimit dhe mos pini ujë gjysmë ore pas ushqimit. Ky është një ligj i pashkruar.

Lukthi është makineria kryesore në trupin tonë. Por streesii gjithashtu ndikon shumë tek ai. Probleemett e lukthit janë më të vështiiraa për tu trajtuar në këtë mënyrë, por përsëri janë të shërueeshmme. Edhe dëmttimii më i vogël i lukthit mund të shkakttojë një probleem të madh, prandaj duhet të trajtohet menjëherë.

BARVESHI është iilaçi më i mirë për stomakun. Çaji duhet të pihet çdo ditë nga BARVESHI. Ky çaj kuron inflammacioniin dhe çdo acariim të stomakut. Dhe nëse vuanni nga zorrët neervvore, merrni një fik dhe pastaj çaj nga gjethi i fikut. Gjëja më e rëndësishme është që çaji të qëndrojë për 6 minuta në 100 ml ujë dhe 1 lugë çaji. Duhet të bëhet në mënyrë korrekte, përndryshe gjendja nuk do të përmirësohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *