Nervozohen keq Serbët me këtë deklaratë të Presidentes Vjosa Osmani !

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani në konferencën për media që pati sot bashkë me me homologun slloven, Borut Pahor ka folur për pad inë për gje.noc.id ndaj Serbisë.

Ajo u shprehë se ka dakordim të plotë me kryeministrin, Albin Kurti dhe kryeparlamentarin, Glauk Konjufca për këtë çështje.

Në lidhje me këtë deklaratë, ka reaguar Qeveria e Serbisë.
I ashtuquajturi drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Petar Petkovç ka komentuar deklaratat e liderëve të Kosovës për gjen.oc id ndaj Serisë.

Ai tha se Kosova nuk e ka as bazën e as mundësinë zyrtare e lígjore për ta bërë këtë.
“Vjosa Osmani ose nuk dëshiron dialog dhe përmend kinse Prishtina janë të gatshëm për bisedime për të shmangur paketet e bashkësisë ndërkombëtare ose është plotësisht e paaftë për të kuptuar konceptin e politikës p aqësore. është plotësisht e qartë që Prishtina nuk e ka as bazën e as mundësinë zyrtare e lígjore për ta pa ditur Serbinë për gj eno.cíd”, u shprehë ai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *