Ilaac Kunder Ulcerees Ne Lukth: Recetë E Provuar Dhe E Besueshme, E Provuar Shumë Herë!

Ky iilaç është i sigurt për të kuruar ulceerat e stomakut dhe ulçeratt e duodeniit. Hasshtë provuar shumë herë deri më tani. Planttagoo (planttagoo majoor) është një bariishtee jashttëzakonisht mediicinale. Terreni tretet më lehtë dhe çliiron të gjithë lëngjet që janë shumë shërues për trupin.

PERBERESIT E NEVOJSHM:

300 g gjethe Planttagoo
1 kg mjaltë livadhi

PROCEDURA:

Lani gjethet mirë dhe lërini në një peshqir letre të thahen. Pastaj bluajini ato në një mulli të mishit.

Gjethet e bluara (së bashku me lëngun që do të lëshojë) përzihet me mjaltin livadh, ruhet në një kavanoz qelqi dhe lihet të qëndrojë brenda natës.

Shënim: eshtë e nevojshme të bluani gjethet, dhe pastaj çfarë sasie do të merrni (sa futet në kavanoz), do ta përzieni me të njëjtën sasi mjalti (herë është më pak, ndonjëherë është më shumë se një kilogram).

Zgjidhni gjethet e reja. Ju merrni rreth dy kavanoza me 680 ml përzierje.

PERDORIMI:

Një lugë gjelle në mëngjes para se të hahet, derisa të hahet e gjithë sasia. Ruhet në frigorifer. Nëse është e nevojshme, përsëritni procedurën në vjeshtë.

Mund të përdoret për të trajtuar ulçeera, kollë, plaageë… Kur bëhet fjalë për plaagëe dhe lëndiimee, veçanërisht në diiabetiikët, rekomandohet spërkattjaa e plaagëss me pluhur shafran i Indisë, rregullimi i gjetheve të tegaavec dhe rregullimi i saj me një fashë kompresimi.

Parandaloni ulceeratt duke pirë 1-2 gota ujë në mëngjes kur zgjoheni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *