Truku Që Zbulon A I Keni Mushkëritë Të Shëndetshme

Shpesh ndodh që njerëzit të kenë probleeme me organet respiratore, por të mos jenë të vetëdijshëm për to.

A është çdo gjë në rregull me mushkëritë tuaja mund të na tregojë një testt i vogël për të cilin ju nevojiten vetëm një fije çibbriiti dhe një çakkmak.

Ndizenni fijet e çibbriitit dhe shtrijeni dorën në të cilën do ta mbani para vetes. Merrni frymë thellë me hundë dhe nxirreni jashtë nga goja.

Sa herë këtë e keni bërë para se keni fikur fijen e çibbriitit?

Nëse ju janë nevojitur disa herë që ta fikni, atëherë me siguri keni probleeme me mushkëritë.

Këto probleme mund të jenë nga pirja e duhaniit, mungesa e kondicionit fizik dhe sëmunddjeet kroniikee të organeve respiratore.

Në kapacitetin e mushkërive mund të ndikojë edhe mënyra e jetesës, por edhe sëmunddjaa.

Është domosdoshme testiin ta bëni në dhomën e cila është e ajrosur, mirëpo në të nuk duhet të ketë lëvizje të madhe të ajrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *