Gërvalla i drejtohet PDK-së: Gjykatën Speciale e votuat ju, jo ne

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla ka thënë se Qeveria Kurti është zgjedhur për të lu^f.tuar korrupsionin.

Ajo ka thënë se Gjykata Speciale nuk është instaluar nga Serbia po nga vetë deputetët.

Gërvalla ka thënë se deputetët asnjëherë nuk kanë ndërmarrë asgjë për gjyk.imin e kr.ime:e të l,f.tës.

Po ju drejtohem juve deputetëve të PDK-së, korrupsioni nuk është pikë e jona, por realitet i hidhur i qytetarëve të Kosovës. Qeveria jonë është zgjedhur për të luftuar korrupsionin, më së shumti të instaluar nga ju. Gjyk ata spec iale nuk është e instaluar nga Serbia, Gjykata Speci ale në Ha gë është e instaluar nga ju. Pse është e instaluar nga ju, jo vetëm qe nuk e keni lu ft.uar, por nuk keni ndërmarrë asgjë për gjyki min e dën imin e kr im.eve. Gjykata Speciale nuk ka pikur nga qielli ju e dini shumë mirë se si është krijuar Gjykata Speciale. Ju pikërisht ju jeni përgjegjës që prijësit tuaj ndodhen në H.aggë”, ka thënë ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *