E Fundit! Aksi’dentοhet Aktοri I Njοhur Shqiptar Në Kryeqytet (Foto)

A ksi’dentοhet Aktοri I Njοhur Shqiptar Në Kryeqytet (Foto) Sot në mesditë, aktori i njohur nga Kosova, Muhamed Arifi, është përfshirë në një ak s/ident trafiku.

Ngjarja ka ndodhur në një prej aks/eve më të frekuentuara të kryeqytetit.

Prive.al ka publikuar një fotografi të aktorit të serialit “Fara e flliqt” teksa pret po0icinë pas aksi/dentit që ka shkaktuar pak trafik.

Fatmirësisht, ak/sid/enti ka qenë pa pasoja dhe vetëm me dëme të lehta materiale në veturat e përfshira në këtë ndeshje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *